Koffiebranderij

NORDKAPP COFFEE

Koffiepartner die bij je past

 

Wil je gewoon heel goede koffie en zit je niet te wachten op een standaard verhaal van een leverancier? Zoek je een partner die met je mee denkt en begrijpt dat je wel meer kwaliteit wilt, maar misschien nog niet gelijk klaar bent voor een freaky specialty coffee?

Je zoekt een partner die je helpt om je zaak sterker te maken met koffie.

Koffie die past bij jou, je zaak en vooral bij je gasten. Koffie die graag gedronken wordt, die je proeft, die smaakt naar meer. Je zoekt een partner die voor die koffie zorgt, die het zoekwerk al heeft gedaan en de markt kent. Een kleinschalige branderij met aandacht voor zijn omgeving. Een koffiepartner die bij je past, dat is Nordkapp Coffee.

Nordkapp Coffee is een koffiepartner die begrijpt dat je koffie goed moet zijn, maar niet te gek. En wel weet wat tof is, zodra het wel een keer freaky mag.

Nordkapp Coffee werkt met zaken die hun gasten kwaliteit serveren, vanaf het ontvangst tot en met het vertrek. Als koffiepartner werkt Nordkapp Coffee samen met je aan de koffiekwaliteit die past in je concept, van de keuze van koffiesoorten tot het bereiden en serveren van specialiteiten.

 

Samen met Nordkapp Coffee de rol van koffie binnen je zaak sterker maken?

 

Neem contact met ons op via de contact pagina.

  • Van bekende huisblends tot freaky specialty coffees
  • Van een basic koffiemenu tot creatieve koffiecocktails
  • Van baristaworkshops tot private cupping sessies