Horeca en Grootverbruik

Ben je horecaondernemer en wil je je graag onderscheiden met je koffie, en doe je graag zaken met lokale producenten en leveranciers, neem dan contact met me op. Onder het genot van een kop koffie bespreek ik graag de mogelijkheden. Ik kan je in ieder geval helpen aan goede koffie, wekelijks vers gebrand en geleverd, en aan het trainen van je personeel.

Daarnaast leveren we onder espressomachines van de volgende merken:

La Marzocco, Mahlkonig, Bunn, Mythos One via Alleborgh

San Remo via San Remo Nederland

Kees van der Westen via http://www.keesvanderwesten.com/

Tevens leveren we slowcoffee tools van Hario, Aeropress en Chemex.

Servies leveren we van ACME, eventueel bedrukt met ons of je eigen logo.

 

Je kan me bereiken via de contact pagina of ga naar het aanvraagformulier grootverbruik en laat je gegevens achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

LA MArzocco Linea PB